Geeft terug
We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retourzending aan te vragen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in een redelijke verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
Cadeaubonnen
Downloadbare softwareproducten
Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Neem contact met ons op via dit formulier voor het retouradres voordat u de artikelen retourneert. Houd er rekening mee dat we producten van over de hele wereld verzenden en daarom is het retouradres mogelijk niet het adres van uw land.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klanten.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing)
Boek met duidelijke gebruikssporen
CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend
Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via support@trendyfeast.com.

Sale artikelen (indien van toepassing)
Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd, uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden gerestitueerd.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. U dient ons een foto van het verzendlabel te verstrekken als aankoopbewijs. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op support@trendyfeast.com. Stuur ons een e-mail om het retouradres te bevestigen.

Geschenken
Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en hij zal te weten komen over je retourzending.

Verzenden
Als u uw product wilt retourneren, stuurt u ons een e-mail om het retouradres te bevestigen.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel van meer dan $ 30 verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Artikel(en) teruggestuurd naar afzender
Als het item/de items worden geretourneerd aan de afzender om de volgende redenen of andere redenen die te wijten waren aan de schuld van de ontvanger, zullen we klanten alleen de kosten van het item/de items terugbetalen (totale prijs minus verzendkosten).

1. Klanten hebben het/de artikel(en) niet bij het postkantoor opgehaald;
2. Er is een bezorgpoging gedaan; en
3. Item(s) worden vastgehouden totdat de douanekosten zijn betaald en de klanten niet hebben opgehaald bij het postkantoor.

De verzendkosten zijn een vast tarief van 15euro. Dit beleid is van toepassing ondanks onze “gratis wereldwijde verzending”-promotie.